Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Γνωρίστε το οδοντικό λίφτινγκ


Τα δόντια μπορούν να πουν την ηλικία σας;
Μόνο εάν τα αφήσετε. Με το smile makeover μπορείτε να αφαιρέσετε πολλά χρόνια από την εμφάνισή σας. Το smile makeover δεν εμπεριέχει χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά διευρύνει το χαμόγελο κάνοντας τα δόντια –και τα χείλη- να δείχνουν πιο ‘χαρούμενα’.
Καθώς οι άνθρωποι μεγαλώνουν, τα χείλη χάνουν την ελαστικότητά τους και συνήθως γίνονται λεπτά, με ρυτίδες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το πρόσωπο να δείχνει την ηλικία του. Ακόμα τα δόντια χάνουν τη λευκότητά τους, διαβρώνονται, μικραίνουν, γίνονται ευαίσθητα στα εξωτερικά ερεθίσματα (κρύο/ζεστό), τα ούλα υποχωρούν κλπ.
Ενώ ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να στραφούν στον πλαστικό χειρουργό τους, ένα ‘οδοντικό λίφτινγκ’ (smile makeover) μπορεί να εξαλείψει –σε ορισμένες περιπτώσεις- την ανάγκη αυτή. Και αυτό γιατί με το οδοντικό λίφτινγκ μειώνονται οι ρυτίδες της ρινοχειλικής αύλακας, του άνω χείλους, της γωνία του στόματος και τα χείλη γίνονται πιο σαρκώδη.
Τα δόντια επανέρχονται στο φυσικό τους όγκο, γίνοντια πιο λευκά και όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα την επαναφορά της αρμονίας του προσώπου.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ένα νέο, όμορφο χαμόγελο και χάρισμα κάποια χρόνια νεότητας στον ασθενή.
Καρβούνης Χ. Φώτης, Χειρούργος Οδοντίατρος

ΠΗΓΗ: Iatronet.gr