Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Α’ κύκλος μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων στη σύγχρονη Εμφυτευματολογία στη Θεσσαλονίκη στις 12 και 13 Φεβρουαρίου


Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Φεβρουαρίου 2011 στο ξενοδοχείο THE MET (26η Οκτωβρίου 48, 546 27 Θεσσαλονίκη , Τηλ.: 2310 017 000). Στον ευρύτερο χώρο του Σεμιναρίου θα λειτουργήσει η Γραμματεία καθώς και η Εμπορική Έκθεση.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ
Παύλος Γαρέφης – Ομότιμος Καθηγητής Α.Π.Θ.
Αθανάσιος Δημητριάδης – Καθηγητής Οδοντιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
Γιάννης Λαυρεντιάδης – Αν. Καθηγητής Οδοντιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
Δημήτρης Γαρέφης – Οδοντίατρος Προσθετολόγος
Νίκος Ευθυμιάδης – Οδοντίατρος Περιοδοντολόγος
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης με την ενθουσιώδη υποστήριξη του κ. Παύλου Γαρέφη, με γνώμονα το σεβασμό για το μέλλον του πλανήτη μας, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν για την παραγωγή του συνεδριακού υλικού, στοιχεία και πρώτη ύλη φιλικά για το περιβάλλον. Συγκεκριμένα η συνεδριακή τσάντα είναι κατασκευασμένη από οικολογική πρώτη ύλη ,ενώ οι κονκάρδες δεν έχουν την πλαστική θήκη ,αποφεύγοντας έτσι τις καταστροφικές συνέπειες που το πλαστικό επιφέρει στο περιβάλλον.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε προσωρινή φθορά, απώλεια ή ζημιά σε προσωπικά αντικείμενα των συμμετεχόντων, καθώς και για απρόβλεπτα έξοδα, που πιθανά να προκύψουν, είτε κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου, είτε λόγω καθυστερήσεων, απεργιών ή άλλων εδικών συνθηκών κατά τη διάρκεια του ταξιδίου τους
ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Οι κονκάρδες (Badges) θα παραλαμβάνονται από τη Γραμματεία και είναι απαραίτητες για την είσοδο στην αίθουσα του Σεμιναρίου
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Η παραλαβή των Πιστοποιητικών Παρακολούθησης θα γίνει από τη Γραμματεία, τη Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 με την λήξη του Σεμιναρίου.



Πηγή: www.dentnews.net