Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΟΚ: υποψήφια γνώριζε από πριν τα θέματα σε κυβερνητικές εξετάσεις


Αν μη τι άλλο, ερωτηματικά προκαλεί σε όλους η είδηση ότι υποψήφια σε κυβερνητικές εξετάσεις γνώριζε από πριν το θέμα της έκθεσης στο δοκίμιο των Αγγλικών.  Η αστυνομία  διερευνά υπόθεση διαρροής θεμάτων κυβερνητικών εξετάσεων, στην Λεμεσό.

Η αποκάλυψη

Σύμφωνα με  πληροφορίες που έλαβε το Σίγμα από την αστυνομία, υποψήφια φέρεται να γνώριζε το θέμα της έκθεσης των Αγγλικών. Πηγαίνοντας στη αίθουσα της εξέτασης  και λίγο πριν λάβουν τα θέματα, η νεαρή, σύμφωνα με την αστυνομία,  ενημέρωσε άλλο εξεταζόμενο ότι γνωρίζει το θέμα της έκθεσης. Στην συνέχεια ο νεαρός σηκώθηκε από τη θέση του και  ανέφερε μπροστά σε όλους ότι γνωρίζει πιο είναι το θέμα.  

Αρχικά υπήρχε μια δυσπιστία από όλους  αλλά  προς έκπληξη τους, το θέμα ήταν αυτό που είχε αναφέρει λίγα λεπτά πριν ο υποψήφιος.  Αυτή τη στιγμή γίνονται έρευνες από την αστυνομία Λεμεσού για να διερευνηθεί τι ακριβώς συνέβη και πως η νεαρή γνώριζε το θέμα της έκθεσης.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Υπουργό Παιδείας, Ανδρέα Δημητρίου, μας ανέφερε ότι  γνωρίζει το θέμα, ωστόσο μας παρέπεμψε στην αστυνομία, η οποία και διερευνά την υπόθεση.  


Πηγή: www.sigmalive.com