Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ταλαιπωρία επιβατών – Κλείνουν ξανά για 5 μήνες κεντρικούς σταθμούς του ΗΣΑΠ


Η ταλαιπωρία των επιβατών του ηλεκτρικού δεν έχει τελειωμό και μάλιστα καλοκαιριάτικα! Για 5 μήνες κλείνουν οι πιο κεντρικοί σταθμοί.

Μοναστηράκι, Ομόνοια και Βικτώρια τέλος μέχρι το... τέλος του χρόνου. Ο εκσυγχρονισμός του ΗΣΑΠ είναι ταλαιπωρία για τους πολίτες. Οι περισσότεροι σταθμοί είχαν κλείσει για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004. Όμως τότε φαίνεται πως δεν...έφτασαν τα χρήματα για να εκσυγχρονιστεί ο ηλεκτρικός της Αθήνας!

Έτσι αποφάσισαν να ταλαιπωρήσουν και άλλο εκατομμύρια επιβατών και ανάμεσα τους και τουριστών. Τους προηγούμενους περίπου 16 μήνες έκλειναν σταδιακά αρκετοί σταθμοί. Τώρα ήρθε η σειρά τριών από τους πιο κεντρικούς σταθμούς του ΗΣΑΠ.

Το Μοναστηράκι και την Ομόνοια που εκτός από εκατομμύρια πολιτών χρησιμοποιείται τώρα το καλοκαίρια και από εκατομμύρια τουρίστες που θέλουν να επισκεφθούν τα ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Ο τρίτος σταθμός που κλείνει είναι αυτός στην Πλατεία Βικτωρίας που χρησιμοποιείται επίσης από τουρίστες αφού είναι ο σταθμός που μπορεί κάποιος να κατεβεί για να επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ελλάδας!

Οι σταθμοί αυτοί θα παραμείνουν κλειστοί για 5 μήνες. Έτσι εφοδιαστείτε με αρκετή υπομονή!



Πηγή:www.newsit.gr